Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil před 4 lety Jan Vidim ve fóru Tipy na levné letenky

Tak já zkusil změnit moje dva nesmyslné jednosměrné lety na léto.

Eszter na chatu mi napsala, že koukla do systému, a že zrušené nejsou (Tenerife - Agadir). Na to jsem ji poslal screenshot, na základě kterého mi to nechala změnit (prej do 24h to budu mít potvrzeno).

Pak jsem ji ještě dopsal, že i můj druhý let (Bologna - Agadir) byl zrušen, požádal o změnu se stejným postupem jako u prvního.

0 Citovat

Vtipnější je, že na Řím i Bolognu jde stále udělat check-in. Fakt chudáci lidí, co tam jsou. Takhle jim dělat falešné naděje a ještě na tom rejžovat eura.

0 Citovat

Na co jsi to nakonec změnil a jaký termín? 😀

0 Citovat

Patrik Č napsal(a):

Na co jsi to nakonec změnil a jaký termín? 😀

Přes červencové svátky na Ibizu :)

0 Citovat

Tak už ten let vidím zrušený i v rezervaci. 

Nevíte kolik mám času na změnu? Jestli je to nějak omezeno. 

0 Citovat

Opravdu je potřeba kupovat letenky samostatně a jako jednosměrné? Proč by neměla jít změnit hromadně rezervace třeba tří zpátečních letenek?

0 Citovat

Matouši není to potřeba, ale ta zpáteční část nestojí 5E, proto jednosměrné 

0 Citovat

Jen zdá se, že na zákaznické lince dostali upřesnění a jasné pokyny ke změnám a asi bude mrzení...

0 Citovat

Gratuluji všem všechno komplet zrušeno 

0 Citovat

cali napsal(a):

Jen zdá se, že na zákaznické lince dostali upřesnění a jasné pokyny ke změnám a asi bude mrzení...

Tak bude refund 🤷‍♂️

0 Citovat

I na tom případném refundu teda vydělám, protože jse to nakoupil přes gotogate levněji, než Ryan prodával :-D

0 Citovat

Ahoj, naběhl jsem do toho později, ale našel jsem ještě možnou poslední šanci 2.12 Charleroi-Essaouria za 10e, koupit šlo pouze přes web.

0 Citovat

Martin Vícha napsal(a):

I na tom případném refundu teda vydělám, protože jse to nakoupil přes gotogate levněji, než Ryan prodával :-D

jj, na Vánoce se ten balík bude hodit:-)

0 Citovat

Tady jde spíš o pobavení se :-D, stejně tak jako minulý tyden Tenerifie RT pro dva za 0e s V7 na leden...ani nevím, jestli to proletím.

0 Citovat

já právě řeším změnu na půlku března a žádný problém s tím agent nemá

0 Citovat

Je to o tom, na koho naraziš. Borec ráno byl nekompromisní, slečna Picúr, poté co jsem jí pochválil její maďarské jméno a řekl, že ho znám z opery István a király roztála a bylo vyhráno:-)))

edit: Kdyby mohla, dala by mně to do C...

0 Citovat

Hezky jsi na to šel :))), maximálně člověk zkusí dalšího agenta, zatím 2/2 v pohodě :D

0 Citovat

A to na FR voláte nebo píšete?

0 Citovat

Patrik Č napsal(a):

Hezky jsi na to šel :))), maximálně člověk zkusí dalšího agenta, zatím 2/2 v pohodě :D

A máš to už změněné i v systému, případně potvrzeno mailem? Já stálém na potvrzení čekám. 

0 Citovat

Píšu na chat.

Zatím čekám na potvrzení, prý to bude do 24h.

0 Citovat

Já se zkoušel s Nicole domluvit na přesunu na červenec. Prý jen na stejné trase. Tak za chvíli znova někdo jiný 

0 Citovat

4 jednosmerne vymena za roundtrip Fuerteventura, dalsi 4 jednosmerne vymena za Zakynthos cervenec..ale oba tripy musi potvrdit nejekaj nadrizenej na HQ, tak uvidime, zda letenky dorazi a nebo to nakonec zamitnou...pry do 2 hodin prijde potvrzeni. 

0 Citovat

Michal K_1 napsal(a):

4 jednosmerne vymena za roundtrip Fuerteventura, dalsi 4 jednosmerne vymena za Zakynthos cervenec..ale oba tripy musi potvrdit nejekaj nadrizenej na HQ, tak uvidime, zda letenky dorazi a nebo to nakonec zamitnou...pry do 2 hodin prijde potvrzeni. 

Naprosto stejná zkušenost z hlediska schválení nadřízeným.

Podařilo se přehodit 4x jednosměrná na fajn destinace na jarní/letní termíny - konkrétně BTS-DLM na 5/2022 a PRG-DUB na 7/2022.

Agent = Anita NK a na nic jsem se neptal. Prostě jsem řekl, že chci X změnit na Y.

Ps. To Turecko jsem chtěl původně přes Velikonoce, ale to bylo zamítnuto.

Čekám na potvrzující mail...tak uvidíme.

0 Citovat

Vďaka za tip! Včera kúpené TFS - AGA, dnes s agentom Elizabeth H. zmenené na VIE - Gran Canaria cez jarné prázdniny, 26.2.-5.3. po odsúhlasení HQ. Už prišiel aj potvrdzujúci mail. Jupí!

0 Citovat

Nejake omacky, alebo len priama otazka? Za chvilu sa idem aj ja do toho pustit.

0